Bordben Til Plankebord

Få nostalgien og hyggen frem med knitrende musik fra en pladespiller

Der er bare noget hyggeligt over at spille sine gamle vinylplader. For det første den knitrende lyd, som hører lp’er til. Så har du en pladespiller hengemt på loftet, så få den frem. Måske den blot trænger til en ny pladespiller pickup.

Hyggestunder med lp’er

Hyggestunder med familie og venner, hvor man spiller musik og indtager et dejligt måltid er glædelige stunder. Og har man dertil også en gammel pladesamling, hvor eminente kunstner gemmer sig, så er det et moment, hvor nostalgien automatisk vil indfinde sig. For de fleste mennesker husker musikken fra deres ungdomstid og især musikken fra pladespilleren. Hvor dejlige minder også hører til.

Mangler du en pladespiller?

Har du ikke en pladespiller hengemt på loftet, så er det oplagt at få købt en pladespiller. Især hvis du også er indehaver af en skøn pladesamling, som blot står og samler støv. Men måske du blot har brug for en pladespiller pickup, så din pladespiller kan spille igen. Så er det bestemt værd at bruge lidt penge på. Også hvis du skal holde et lille selskab eller en større fest i nær fremtid. Og har du pladsen hertil grundet, at du bor i hus og have, så er det oplagt at indbyde til en havefest. Eller holde mærkedagsfesterne udendørs.

Børn kan også godt lide at feste

Holder I fester, hvor familiens og venners børn også er velkommen. Så hjælper de større børn gerne til med musikken. De synes, det er sjovt at være dj for en aften. Ligeledes stå i baren, hvis der er behov for det. Det gør også, at de inddrages og hjælper til med noget, de samtidig også finder festligt. Hvilket igen bidrager til, at de føler sig som en del af festen.

Planlægning af en god fest

Det er altid godt at være i god tid, når man skal planlægge en mindre eller større fest. Og når det gælder musikken også at anlægget spiller og højtalerne ligeledes er intakte. Vælger man at spille musik fra sin pladespiller, så sørg for at den står et sikkert sted. På den måde er man også garant for god musik hele aftenen. Man kan om ikke andet senere på aften skifte til musik fra streamingtjenester m.m.

En dj er altid et festligt input

Med en dj har ens gæster også mulighed for at vælge musik fra pladesamlingen. Her kan man lave en liste, som så spilles efter de festlige input, man selv har. Specielt hvis man holder en konfirmation eller lignende. Men inddrages ens gæster i valg af musik, bliver ens fest også mere levende. Fremfor at det kun er 1-2 personer, der vælger musikken. Med dj kan også laves lysshow med kulørte lamper, som altid synes lidt mere festligt. Og at holde en fest, som ens gæster husker, er jo altid en dejlig anerkendelse. For det at arranger en fest er også et stort arbejde. Så alt i alt må det jo gerne blive en vellykket aften.

pladespiller